Publicerad den Lämna en kommentar

Augusti – Vilken sommar!

Nu är vi tillbaka, fulla av energi efter den magiska sommar vi Sverigefirande personer fick uppleva. Så, hoppas att alla ni är fulladdade av D-vitamin och annat smått och gott, för nu drar vi igång, ett år som ska göra skillnad. Det är nu som Saiboo ska lämna sitt avtryck för en hållbar miljö, där vi får ihop helheten med våra slutna materialcykler och säkerställer återanvändade av mer än renodlad textil.

Självklart är vår huvudsyssla att fortsätta förse våra kunder med välskräddade och hållbara kläder – det är ju därför vi finns. Som grädde på moset ser vi till att tänka cykliskt – hela vägen och därmed följa våra ledord att kunna svara på frågan – Vad händer sedan? Är ni nyfikna på att veta och höra mer så är ni självklart välkomna att höra av er antingen via mail info@saiboo.se eller så slår ni en signal till Åsa Strandberg 070-753 05 50.

Under hösten kommer arbetet med projektet att fortsätta och vi hoppas på att få det stöd vi önskar från Innovativ Kultur och Vinnova – håll tummarna 🙂

Vi höres igen i September.

Lämna ett svar