Köp- & leveransvillkor

Här hittar du information gällande köp, leverans, returer.

Köp
Vi säljer företrädesvis till företag och föreningar. Skulle du som privatperson vara intresserad kontakta oss per telefon eller mail så hoppas vi kunna hitta en lösning.
Alla priser är angivna exklusive moms och frakt.
Önskas tryck eller brodyr se vidare under dess rubrik.

Leveranstid
Lagerförda varor kommer att levereras inom en vecka efter lagd order, Skulle någon produkt inte finnas i lager kontaktar vi er för vidare information.

Leveranssätt
Större leveranser levereras normalt direkt av Saiboo för att öka er trygghet som kund. Är det mindre leveranser anlitar vi Svenska posten och skickar Er leverans som företagspaket till angiven leveransadress. Vid leverans över 5000 SEK tillkommer inga kostnader. För mindre leveranser debiteras 89 SEK i frakt.

Betalning
Som företagskund sker betalning via faktura mot 30 dagar netto, efter
sedvanlig företagsregistrering med kontaktuppgifter samt organisationsnummer hos Saiboo. Registrera dig gör du under Ny kund.

Prover
Är ni intresserade av prover för att kunna bedöma produkten på plats är det självklart möjligt. Ni får ha proverna under 10 dagar och bekostar själva en ev. retur. Självklart ska varorna vara i nyskick vid en retur. Ej returnerade prover inom 14 dagar faktureras om ej annat överenskommits. Använd retursedel, se vidare under Returer.

Orderbekräftelse
Vi sänder alltid en orderbekräftelse på din beställning till angiven mailadress. Har du valt någon typ av tryck så bifogas alltid ett korrektur för Ert godkännande. Kontrollera att allt stämmer och returnera till oss inom tre dagar för att leveransdatum ska kunna hållas. Ett godkännande från er krävs av samtliga ordrar med tryck, broderi etc.

Köptrygghet
Du har full bytes- eller returrätt inom 14 dagar på alla varor utan tryck. Returfrakt bekostas av er, såvida det inte är fel på varan, se vidare under reklamationer.

Returer
Är ni inte nöjd med Er produkt skickar ni den tillbaka till Saiboo, Korta vägen 4, 132 46 Saltsjö-Boo. Du har alltid rätt till retur- och ångerrätt inom 14 dagar, självklart i nyskick. Fyll i anledning till Ert byte eller retur på retursedeln.

Det är viktigt att paketet skickas tillbaka så det går att spåra, vi kan tyvärr inte ersätta paket som inte kommer fram. Spara kollinummer till dess att ni vet att er retur har mottagits. Vi rekommenderar därför något av följande alternativ:

Rekommenderat brev – max 2 kg.

Postorder kundretur – köps på Posten max vikt 20 kg.

Retursedel – klicka här

Reklamation
Är det något fel på plagget ber vi er kontakta oss för att hitta en bästa lösning. Felaktiga tryck/broderi etc. som ej stämmer överens med ordererkännandet får ni själklart returnera. Kontakta oss alltid per telefon innan ni returnerar varor.

Övrigt
Vi reserverar oss mot tryck- och skrivfel samt ev. prisförändringar utom vår kontroll.

Det kan förekomma upplevda färgavvikelser mellan bilder och verkliga plagg av rent tekniska skäl.