Publicerad den Lämna en kommentar

Februari – snö och forskning skapar ljus i sikte

Mörkt ute och mörkt inne men inte i sinne…

Mycket händer både rörande vår miljö och vårt sinne. Mörkret infinner sig och kanske blir våra sinnen mer mottagliga för betänkligheter. När vintern känns som mörkast kommer snön och ljuset med den. Vad vore en vinter utan snö? Kanske en framtida bristvara tack vare alla Co2 utsläpp eller påverkar det kanske inte alls? lika många åsikter som där finns forskare. Kan vi med vår forskning kring textil materialåtervinning dra vårt strå till stacken?

Vad vi på Saiboo med all säkerhet vet är att vårt forskningsarbete kring slutna materialcykler fortsätter. Det är inte bara kunder utan även institutioner, forksare och studenter som visar intresse. Det tar vi som ett kvitto att vi är på rätt spår och att det både finns ett behov och vilja att lösa frågan kring textilåtervinning. Nya konstellationer och möjligheter håller på att sättas samman och vi ser fram emot att kunna delge er vidare information kommande månader.

Tills nästa gång vi skriver, önskar vi er en riktigt skön vinter och hoppas att ni får på er skidorna och hinner njuta av vårt vita täcke antingen på längden eller tvären.

Åsa Strandberg / Åre och Saltsjö-Boo

Lämna ett svar