Publicerad den Lämna en kommentar

April – glada hejarop

– Vilka otroligt sköna byxor, Jätte kul att våra patienter märker att vi har nya arbetskläder det är ett par som påpekat det i veckan!

– Hälsa Åsa att kläderna som vi fick igår var jättefina. Vi blev genast på bättre humör, ”bra kan bli bättre”

– Tänk att man kan bli glad av snygga och inte minst sköna kläder. Tack Saiboo för att ni alltid lägger manken till och löser våra problem.

Tack fantastiska kunder för glada tillrop. Det är just dessa som gör företagandet extra kul och att man knuffar undan leveransproblem av tyger och andra spännande kulturskillnader. April blev en annan månad som försvann – inte bra med alltför många helgdagar 😉

Miljöprojektet fortskrider och i mitten av månaden avslutades hållbarhetsresan med det Naturliga steget i Åre. För Saiboo’s räkning fortsätter arbetet med att söka stöd för att driva arbetet vidare och förverkliga visionen att se uttjänta material som råvara till nya material. Det linjära tänket och forna ”slitochsläng” mentaliteten känns gammal och förlegad. Istället jobbar vi i det cirkulära tänkets anda med mottot  ”You will never know your limits unless you push yourself to them”. Följ oss vidare kommande månader för att hålla er underrättade i vad som händer.

Lämna ett svar